Kappaverhot kodin leffahuoneeseen

Kappaverhot ovat pirteä valinta kodin leffahuoneeseen! Kappaverhot päästävät valon huoneeseen, silloin, kun huoneessa ei katsella leffoja, minkä ansiosta huoneessa on pirteä tunnelma. Kappaverhojen lisäksi huoneeseen kannattaa toki hankkia myös pimennysverhot, joiden avulla huoneen saa pimeäksi leffan ajaksi. Kun leffahuoneessa on sekä kappa- että pimennysverhot, on siellä kunnon teatteritunnelma; kun pimennysverhot vedetään kiinni, voi leffa alkaa ja kun ne jälleen avataan, on aika palata arkeen!

Mistä löydän kappaverhot leffahuoneeseen?

Suosittelemme, että hankit kappaverhot kodin leffahuoneeseen netistä. BGA on yksi loistava vaihtoehto! Löydät sen osoitteesta bga.fi ja suosittelemme, että surffaat suoraan tähän osoitteeseen halutessasi löytää laadukkaat kappaverhot leffahuoneeseen ilman turhaa sähläystä ja ajanhukkaa. Kappaverhojen lisäksi kannattaa tutustua myös BGA:n pimennysverhoihin. Myös esimerkiksi samettiverhot voivat tuoda leffahuoneeseen riittävän pimeyden leffan aikana, joten kannattaa tutustua myös BGA:n samettiverhovalikoimiin.

Kappaverhot pienellä budjetilla

Laadukkaan leffahuoneen laitteisiin ja kalusteisiin uppoaa helposti suuri summa rahaa, joten ymmärrämme, jos budjettisi on huoneen sisustamisvaiheessa pieni. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä löydät BGA:lta kappaverhoja myös pienellä budjetilla!

Voit selailla kappaverhoja BGA:n erilaisten filttereiden avulla ja lajitella kappaverhot haluamallasi tavalla. Jos budjettisi on pieni, mutta kaipaat leffahuoneesi ilmeeseen pientä piristystä, suosittelemme, että lajittelet hakutulokset siten, että edullisimmat kappaverhot näkyvät hakutulosten kärjessä. Edullisimmat kappaverhot voi löytää BGA:lta jopa alle 12 eurolla, joten kappaverhojen avulla on mahdollista muuttaa kodin leffahuoneen ilmettä pikkurahalla. Jos tarvitset leffahuoneeseesi myös pimennys- tai samettiverhot, kannattaa myös nämä hakutulokset järjestää siten, että edullisimmat vaihtoehdot näkyvät hakutulosten kärjessä.

Kannattaa myös muistaa, että jos tilaat kerralla yli 69,90 euron edestä tuotteita BGA:lta, saat ostoksesi ilman erillisiä toimituskuluja. Voit säästää näin vielä ylimääräiset 6,90 euroa, sillä pienempien tilausten osalta BGA perii 6,90 euron toimituskulut. Mahdollisuuksien mukaan kannattaakin tilata kerralla kaikki leffahuoneen verhot, sillä voit säästää näin kuluissa. Jos myös lähellä asuva ystäväsi on sisustamassa leffahuonettaan, voitte myös yhdistää tilauksenne ja säästää näin kuluissa. Monen mielestä sisustaminen on sitä paitsi kaikista kivointa hyvän ystävän kanssa, sillä jaettu ilo on tunnetusti kaksinkertainen ilo!

Posted in Uncategorized
silent-film