Somista kotisi seinät elokuva-aiheisilla valokuvatapeteilla

Elokuva-aiheiset valokuvatapetit ovat jokaisen leffafriikin unelma! Valokuvatapetit tai toiselta nimeltään fototapetit ovat kasvattaneet suosiotaan erityisesti viimeisten vuosien aikana, sillä nykypäivänä monet suomalaiset hakevat entistä persoonallisempia tapoja tehdä kodistaan oman näköisensä.

Valokuvatapetit kätevästi verkosta

Elokuva-aiheinen valokuvatapetti on helppo tilata suoraan verkosta, sillä Kotitapetin verkkokaupasta löytyy valtava valikoima erilaisia fototapetteja aina eläinaiheisista tapeteista luontoon, urheiluun, abstraktiin taiteeseen ja avaruuteen. Omat suosikkielokuvat eivät välttämättä ole vielä löytäneet tietään verkkokaupan valikoimaan, mutta ottamalla yhteyttä Kotitapetin asiakaspalveluun pystyt myös itse räätälöimään haluamasi fototapetit omien mieltymyksiesi mukaisesti – tällä tapaa varmistat, että kotisi seiniä koristavat juuri oman näköisesi fototapetit!

Fototapettien asentaminen on lisäksi erittäin helppoa ja hauskaa. Asennusta varten tarvitset kuitukangasliimaa, jota räätälöidään sopiva määrä tilaamallesi fototapetille. Asennus tapahtuu käytännössä niin, että levität liimaa sille alueelle, johon haluat fototapetin liimata, jonka jälkeen voit asentaa tapetin paikoilleen painamalla sen kiinni seinään reunasta reunaan.

Vaikka fototapetin asentaminen on yllättävän helppoa, voit pyytää apua asentamiseen esimerkiksi kaverilta tai puolisolta erityisesti silloin, jos tapetti on iso. Näin varmistat ylimääräisen käsiparin avulla, että tapetin alle ei jää ilmakuplia tai ryppyjä. Lisäksi löydät Kotitapetin nettisivuilta erittäin kätevän DIY-oppaan, joka auttaa sinua niin oikeanlaisen fototapetin valinnassa kuin sen asentamisessa.

Vuoden 2022 odotetuimmat elokuvat: Hae inspiraatiota

Etkö keksi vielä, mistä elokuvasta haluaisit tilata seuraavan fototapettisi? Vaikka korona-aika on ilman epäilyksiä kurittanut kovalla kädellä myös elokuva-alaa, leffafriikit ovat saaneet viime aikoina pientä toivonkipinää elämäänsä, sillä monien suosittujen elokuvasaagojen jatko-osat ovat jo saapumassa elokuvateattereihin. Tästä syystä haluamme jakaa tässä artikkelissa näin vuoden lopussa vielä listan vuoden 2022 odotetuimmista ensi-illoista, joista varmasti löydät inspiraatiota myös tulevia fototapettejasi varten!

1. Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet

2. John Wick: Chapter 4

3. Jurassic World: Dominion

4. The Batman

5. Black Panther: Wakanda Forever

6. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

7. Kätyrit: Grun tarina

8. Top Gun: Maverick

9. Thor: Love and Thunder

10. Morbius

11. Halloween Ends

12. Aquaman and the Lost Kingdom

13. Spiderman – Into the Spider-Verse

14. Avatar 2

15. Scream

Yllä listatut vuoden 2022 odotetuimmat elokuvat eivät suinkaan ole paremmuusjärjestyksessä, vaan jokainen leffafriikki voi napata sieltä mukaansa omat suosikkinsa. Aivan kaikkien elokuvien tarkkaa ensi-iltaa ei kuitenkaan ole varmistettu, mutta kyseisten elokuvien tuotanto on joko alkanut tai loppunut, ja on odotettavissa, että ne saavat kaikki ensi-iltansa vuoden 2022 aikana.

Kuten monet osaavat jo aavistaa, korona-aika on johtanut siihen, että monien elokuvien ensi-iltaa on jouduttu aikaistamaan tai siirtämään aikataulusyistä jopa useampaan kertaan. Näin kävi esimerkiksi kauan odotetulle Daniel Graigin tähdittämälle viimeiselle James Bond -elokuvalle, joka sai ensi-iltansa viimein marraskuussa 2021.

Myös paljon puhutun Matrixin neljännen osan oli tarkoitus saada ensi-iltansa vasta vuoden 2022 puolella, mutta Matrix-faneille joulu saapuukin ennakkoon, kun kauan odotettu elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa ja HBO Maxin suoratoistopalvelussa 22. joulukuuta. Lisäksi, jos edellä listattujen elokuvien tuotantoa on uskominen, seuraavasta vuodesta tulee monelle elokuvien fanille aivan erityinen vuosi pitkän odotuksen jälkeen, sillä näyttäisi siltä, että elokuvamaailma on alkanut viimein toipua koronan kurittamasta vuodesta!

Posted in Uncategorized
silent-film