Kuinka järjestää unohtumaton leffailta

Onko mietinnässä tyttöjen yökyläily, poikien ilta tai vaikkapa opiskelukavereiden get together -tyylinen ilta, johon olisi keksittävä jotakin hauskaa tekemistä? Leffailta on aina taatusti valinta, joka on jokaisen mieleen. Kuka nyt ei haluaisi ottaa poppareita kainaloon ja nauttia maailman parhaasta elokuvasta yhdessä maailman parhaan seuran kanssa? Leffa tuntuu entistäkin paremmalta hyvässä seurassa nautittuna, joten leffailta on taatusti elämys, josta puhutaan vielä pitkään. Mutta onko mahdollista tehdä leffaillasta jotenkin vieläkin parempi elämys? Kyllä on, ja me kerromme sinulle tasan tarkkaan miten se onnistuu! Näiden vinkkien avulla olet sellainen emäntä tai isäntä, jonka illanistujaisia odotetaan hartaasti jatkossakin.

Vinkit unohtumattomaan leffailtaan

  • Yhdistä leffailta naamiaisiin

Kuka nyt ei rakastaisi naamiaisia? Hauskalla teemalla varustettu juhla tekee illanvietosta entistäkin elämyksellisempää, ja oikein etevä emäntä tai isäntä yhdistää leffailtaan elokuvan teemaan sopivan pukeutumisaiheen. Eikö olisikin hauskaa seurata parasta elokuvaa sen hahmoiksi pukeutuneena? Kaivakaa siis peruukit ja meikit esiin, sillä nyt naamioidutaan!

  • Tee elokuvasta tietovisa

Haluatko, että yleisö keskittyy leffaan täysillä? Tee leffasta entistäkin elämyksellisempi kokemus yhdistämällä siihen kilpailu! Jakakaa porukka joukkueisiin tai tehkää jokainen töitä itsenäisesti. Luo jokaiselle tietovisakaavake, jota saa täyttää koko elokuvan ajan. Poimi elokuvasta kohtauksia, kysymyksiä, täydennyslauseita, musiikkikappaleita, henkilöhahmoja – mitä vain! Tietovisat ovat hauskoja ja leikkimielisiä kisoja, jotka tuovat illanistujaiset helposti aivan uudelle tasolle.

  • Yhdistä elokuva juomapeliin

Jos kyseessä on kaveriporukan yhteinen ilta, on taatusti varmaa, että teillä on aina keskenänne hauskaa. Jos kuitenkin haluat olla aivan varma, ettei tylsiä hetkiä pääse syntymään ja että hauskuus nousee aivan uudelle tasolle, yhdistää katsomaanne elokuvaan jonkinlainen juomapeli. Mitä otatte vaikka huikan joka kerta, kun joku itkee draamaelokuvassa? Tai joka kerta, kun joku murjaisee vitsin komediassa? Näin leffailta toimii aivan mahtavana pohjustuksena vaikkapa baari-illalle eikä taatusti unohdu keneltäkään pitkään aikaan. Huomaat pian, kuinka tämä alkaa muillakin muodostua tavaksi, kun kaikki huomaavat kuinka hauskaa se onkaan!

Posted in Uncategorized
silent-film